Carrosseriebouw en carrosseriehersteller voor vrachtwagens

Carrosseriebouw Cargoservice, expert in herstelling en opbouw carrosserie en laadbak voor vrachtwagens en bestelwagens

Cargo Service doet carrosseriebouw en is ook carrosseriehersteller van vrachtwagens, we hebben een eigen spuiterij en carrosserie afdeling en we maken ook laadbruggen voor uw vrachtwagen.

Cargo Service NV werd in 1991 opgericht door Ronny Vander Veken. Sinds kort zit dochter Katleen mee in de zaak. Op die manier blijft het familiale karakter behouden en wordt de toekomst van ons bedrijf verzekerd!

Als carrosseriehersteller zijn we gespecialiseerd in carrosseriebouw en -herstellingen van vrachtwagens, het schilderen ervan en het plaatsen van laadbruggen. Daarnaast spelen we in op de uiteenlopende carrosserie behoeften van onze klanten en leveren we oplossingen op maat, zoals het aanpassen van containers voor industriële toepassingen.

Laadbakken, zowel open als gesloten, worden stuk voor stuk ter plaatse gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij de vrachtwagens van onze klant.

In onze eigen spuiterij gebruiken wij voor het schilderen van uw vrachtwagen kwalitatief hoogstaande lakken en producten, die in huis worden gemengd. Voor letterschildering en stickers kan u eveneens bij ons terecht.

Soepel inspelen op nieuwe wetgeving is eveneens één van onze troeven, die wij goed hebben uitgespeeld. We behaalden vrij snel na het in voege treden van de COP (Conformity of Production) wetgeving een certificaat van eerste beoordeling van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Op die manier bent u als klant gerust dat uw voertuig wordt aangepast in een wettelijk kader.

Contacteer ons !

Voor een offerte op maat komen wij graag bij u langs!

Geïnteresseerd in onze diensten? Vind je niet direct terug wat je zoekt?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen